Aanmelding schooljaar 2022-2023

Wat leuk dat je je wilt aanmelden bij Het Stedelijk Gymnasium van 's-Hertogenbosch! Om je op onze school aan te melden heb je een vwo-advies van je basisschool nodig.
Aanmelden doe je volgens de onderstaande drie stappen.

1: Digitaal voor-aanmelden – centrale inschrijfformulier DOVO
Vanaf 21 februari ’22 tot en met 6 maart ’22 kun je digitaal voor-aanmelden. Eerst vul je het inschrijfformulier van DOVO in via deze link.
Er wordt dit schooljaar niet geloot op onze school, dus je hoeft alleen een eerste keuze op te geven. Heb je geen vwo-advies? Neem dan contact op met de rector en dan kijken we naar de mogelijkheden. Een advies kan door de gemaakte eindtoets op de basisschool altijd aanleiding geven voor een basisschooldocent om een eerder gegeven advies te verhogen (in mei 2022). Aanmelden voor het SGDB is ook dan nog mogelijk. Neem dan contact met ons op. 

2: Digitaal voor-aanmelden – aanmeldingsformulier SGDB
De tweede stap in je aanmelding zet je door het invullen van het SGDB aanmeldingsformulier. Dit formulier gebruiken wij om je aan te melden in ons eigen leerlingvolgsysteem.
Het aanmeldingsformulier van het SGDB vind je hier: 22-23 aanmeldingsformulier 2022-2023.docx
Nadat je het SGDB aanmeldingsformulier hebt ingevuld stuur je het naar info@sgdb.nl. Het uitgeprinte formulier ligt dan voor je klaar als je voor je aanmeldingsgesprek naar school komt (zie stap 3).

3: Schrijf je in voor een aanmeldgesprek
De aanmeldingsgesprekken zijn op maandag 7 tot en met woensdag 9 maart a.s. Tijdens dit gesprek maken we, samen met je ouder(s)/verzorger(s), jouw aanmelding definitief door het ondertekenen van het aanmeldingsformulier en heten we je persoonlijk welkom op onze school!

Via een link kon je, je tot vrijdag 4 maart opgeven voor deze aanmeldingsgesprekken. We hebben inmiddels al veel aanmeldingsgesprekken ingepland. Mocht je nog een aanmeldingsgesprek in willen plannen mail dan naar coordinatorklas1@sgdb.nl.

Wat breng je mee naar het aanmeldingsgesprek?
- Het advies van de basisschool
- Een identiteitsbewijs, zodat we je gegevens kunnen controleren

De centrale toewijzing vindt plaats op 14 maart 2022. Op dinsdag 15 maart worden de ouders van de leerlingen door de scholen hierover geïnformeerd. Op uiterlijk 15 april vindt de definitieve plaatsing plaats.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via een e-mail aan coordinatorklas1@sgdb.nl.

Het Stedelijk Gymnasium

Mercatorplein 2,
5223 LL,
's-Hertogenbosch
Open met Google Maps

Contact

Telnr: 073 62 190 68
info@sgdb.nl
"Non scholae
sed vitae discimus"